Let’s Go 90’s komt weer naar Batavia, Wormer!

Op 31 maart zal Batavia Bar het toneel zijn van de tweede editie van Let’s Go 90’s @ Batavia, een onvergetelijke avond vol hits en energie.

Let’s Go 90’s heeft op kerstavond ’23 haar eerste Batavia editie gevierd met niemand minder dan DJ Jean. Wat een fantastisch swingende avond was het. Alle reden dus om nogmaals het gevoel van de 90’s naar Wormer te brengen.

DJ Jurgen komt naar Batavia!

1e Paasdag Wat hebben wij er zin in! Let’s Go 90’s : een avond vol gezelligheid en de beste hit van de 90’s.
Deze editie de man achter vele wereldhits als “Better of alone”  “Higher & Higher” en “High on love”. DJ Jurgen zal je verwennen op een mix van houseclassics en 90’s remakes. DJ Jurgen kom je veelvoudig tegen op bijvoorbeeld IT Festival (Thuishaven), Wooferland en Summer of love. Wie we daar ook regelmatig zien is de legendarische MC Complicated. Dit kan niet anders dan een gigantisch feest worden. Om de cirkel rond te maken: MC Complicated heeft in de 90’s regelmatig opgetreden (Sunclub) bij de resident van Let’s Go 90’s : DJ Toine (Bob’s Saloon).

Exclusieve Kaartverkoop.

Speciaal voor onze volgers is er de mogelijkheid voor de gelimiteerde Friends First ticketverkoop. Koop je kaartje met dikke korting al voor de start van de ticketverkoop. Schrijf je hier in.

18+
20:30 – 01:45
Batavia 1894
Algemene huisregels Batavia van toepassing.
Contact: info@letsgoevents.nl