21+
20:30 – 02:00
Dresscode: Party, 90’s, 00’s, Fout, Barbie, Spicy
Vuurlinie, Noorderweg 13a, Beverwijk
Algemene huisregels Vuurline van toepassing, de toegang kan u bij overtreding worden geweigerd.
Contact
Party info: info@letsgoevents.nl
Ticket info: info@vuurlinie-events.nl

Als vanouds uit je dak met je stapmaten.

Geniet van de beste, leukste maar ook foutste hits en artiesten uit de 90’s en 00’s.
Uiteraard zal het resident dj team “90’s Allstars” bestaande uit DJ Merijn & DJ Toine de basis vormen van een onvergetelijke editie!

Wat is een 90’s & 00’s party zonder een optreden van de legendarische Mental Theo. Naast al zijn hits samen met Charly Lownoise was hij ook een spraakmakende vj met zijn eigen show opp TMF. Zijn hilarische opnames in binnen- en buitenland hebben ervoor gezorgd dat heel veel stapjeugd zichzelf terug kon zien op de hipste muziek zender van het land. Mental Theo zal in de Vuurlinie een stevige (uiteraard) dj set doen vol herkenbaarheid van toen.

Meezingen kan zeker ook met de Spice Girls. Niet alleen is het het eerste optreden van Mental Theo in Vuurlinie maar zeker ook voor deze dames! De afgelopen weken hebben ze geoefend als nooit tevoren voor dit optreden tijdens We❤️ 90’s & 00’s. De opnames van deze oefeningen zijn te zien op SBS6 – Battle of the bands. Geniet van alle hits van de Spice Girls en hun kenmerkende outfits gebracht in een dikke tribute show door Totally Spice.

De Nederlandse eurodance-groep die eind jaren ’90 en begin 2000 wereldwijd succes boekte met hun aanstekelijke beats en kenmerkende stijl komt gewoon op ons podium!
Alice DJ! Hun debuutsingle “Better Off Alone”, uitgebracht in 1998, werd al snel een anthem in de dancewereld en bereikte de top van de hitlijsten in verschillende landen. Alice DJ vervolgde hun succes met hits als “Back in My Life” en “Will I Ever”, die ook grote favorieten werden in clubs en op radiozenders wereldwijd. Hun energieke optredens en aanstekelijke muziek maakten hen een van de meest herkenbare eurodance-acts van hun tijd.